VLAGGEN & SPANDOEKEN VERZORGEN WIJ MET PASSIE

Vlaggen

VLAGGEN

Vlaggen zijn echte blikvangers en trekken in één oogopslag de aandacht. Hoog wapperend in de vlaggenmast of aan de gevel.

Banieren

BANIEREN

Banieren, hoogformaat vlaggen of verticale vlaggen zijn talloze benamingen, echter stralen zij dezelfde boodschap uit. Met een banieruithouder aan de mast is de bedrukking altijd leesbaar.

Spandoeken

SPANDOEKEN

Spandoeken zijn ideaal om jouw reclameboodschap groot over te brengen. De opdruk kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden uitgevoerd en op verschillende materialen.

Beachflags

BEACHFLAGS

Beachflags zijn zeer opvallend en daarom goed inzetbaar voor reclame op straat, bij events en op beurzen. In verschillende formaten en voeten leverbaar.

Gevelvlaggen

GEVELVLAGGEN

Een schuingesneden vlag met de opdruk recht en direct leesbaar, is zeer geschikt aan de gevel met een vlaggenstok en een houder van 45 graden.

Indoorbanieren

INDOORBANIEREN

Indoorbanieren zijn uitermate geschikt voor aankleding van uw winkel, beurs of evenement. Door het lichte gewicht zijn deze eenvoudig aan de wand of in de etalage te bevestigen.

Tafelvlaggen

TAFELVLAGGEN

Tafelvlaggen zijn subtiele en doeltreffende reclame tijdens vergaderingen, in ontvangst ruimtes en bij beurzen en promoties.

Vlaggenmasten

VLAGGENMASTEN

Vlaggenmasten zijn er in verschillende uitvoeringen. In polyester of aluminium, conisch of cilindrisch en vanaf een lengte van 6 meter. Masten kunnen worden geplaatst met grondbuis, overschuifkoker of kantelvoet.

Roll-up-banners

ROLL-UP BANNERS

Roll-up banners zijn ideaal voor presentaties, seminars en als promotie op beurzen. Ze zijn eenvoudig op te zetten en gemakkelijk mee te nemen.

L-banners

L-BANNERS

L-banners zijn een alternatief van de roll-up banners voor beurzen en evenementen. In een handomdraai op te zetten en mee te nemen.

Textielframes

TEXTIELFRAMES

Textielframes werken perfect als decoratie en kunnen gebruikt worden als wand- of beursaankleding en afscheiding van ruimtes. Het doek is gemakkelijk te vervangen voor een nieuwe uitstraling.

Informatie

VLAGGEN INFORMATIE

Klik hier voor meer informatie over vlaggen en andere doekproducten zoals;

  • afmetingen
  • materialen
  • druktechnieken