VLAGGENMASTEN VOOR KANTOOR EN HUIS

CILINDRISCH & CONISCH

Vlaggenmasten bestaan uit 2 verschillende vormen; cilindrisch en conisch. Cilindrische vlaggenmasten hebben gelijkblijvende doorsneden, zowel boven als onder is de doorsneden hetzelfde. Conische vlaggenmasten zijn klassieke, stijlvolle masten welke onder een grotere diameter heeft, dan boven aan de top.

MATERIAAL
BIJ HOUT levert vlaggenmasten van aluminium en polyester. Een basis vlaggenmast is vervaardigd van aluminium met een keuze uit cilindrisch of conisch. Polyester vlaggenmasten zijn altijd conisch.

AFMETINGEN & BEVESTIGINGEN
Wij leveren én plaatsen vlaggenmasten vanaf een lengte van 6 meter. Vlaggenmasten worden bevestigd met grondbuis, overschuifkoker of kantelvoet.

ACCESSOIRES
Vlaggenmasten zijn standaard uitgerust met kikker, oog en koord (buitenlopend koord). Met een anti-diefstalsysteem zijn vlaggen beveiligd tegen diefstal en loopt het koord door het binnenwerk van de mast (binnenlopend koord). Voor het gebruik van een verticale vlag (banier) zijn er vaste en hijsbare banieruithouder. Het draaitopsysteem met vaste banieruithouder biedt de uitkomst op windstille dagen. Een hijsbare banieruithouder biedt vooral gebruiksgemak. Bij het inhangen of verwisselen van de banieren hoeft de mast niet te worden gekanteld.

 

OFFERTE AANVRAAG VOOR VLAGGENMASTEN