BELETTERING & STICKERS MAKEN WIJ MET TROTS

Autoreclame

AUTORECLAME

Autoreclame op personenauto’s en bedrijfswagens werkt als een rijdend visitekaartje. Je promoot jouw bedrijf terwijl je onderweg bent, met logo’s, teksten of groot formaat full-colours.

Raambelettering

RAAMBELETTERING

Raambelettering geeft jouw pand meer uitstraling en laat je meer opvallen. Zowel binnen als buiten met snijlogo’s/teksten, full-colours op one-way-vision of glasfolie voor privacy.

Reclameborden

RECLAMEBORDEN

Reclameborden worden veelal gebruikt langs sportvelden, aan gevels, op bouwplaatsen of ter aanduiding van geleverde diensten. In diverse materialen, diktes en maten.

Stickers

STICKERS

Rond, vierkant of rechthoekig? Tijdelijk of permanent? Klein of groot? Contour gesneden? Stickers is een uniek medium en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Canvasdoeken

CANVASDOEKEN

Canvasdoeken geeft de ruimte sfeer en warmte. Doeken worden full-colour geprint en gemonteerd op houten frame van spielatten met vernieting aan de achterzijde.

Losse snijteksten

LOSSE SNIJTEKSTEN

Losse letters, teksten of logo’s worden gesneden uit zelfklevend vinyl. Vanwege de applicatietape is het gemakkelijk aan te brengen op vele ondergronden.

Domingstickers

DOMING STICKERS

Doming stickers geven de sticker extra uitstraling door zijn 3D vorm. Door een speciale acryllaag ontstaat een bolling op de sticker en geeft dit de sticker de luxuezue uitstraling.

Vloerstickers

VLOERSTICKERS

Vloerstickers zijn ideaal om jouw reclameboodschap onder de aandacht te brengen van het wandelend publiek in winkels, op beurzen of de ingang van het bedrijfspand.