KRACHT =
AANDACHT

Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht, passie voor het vak en de creativiteit in het maken van alle opvallende reclame. Wij denken graag met je mee en gaan alleen voor het beste resultaat. Wij maken jouw naam of boodschap zichtbaar met opvallende binnen- en buitenreclame. Tenslotte is jouw reclame het visitekaartje van je bedrijf.

Geloof het of niet: de echte passie voor het reclamevak ontstond bij mij tijdens een snuffelstage op de middelbare school. Ik mocht meekijken bij een reclamestudio hoe ze ontwerpen maakten voor hun klanten en hoe dit o.a. werd uitgevoerd bij een autobelettering. Als klap op de vuurpijl mocht ik zelf de belettering van een bestelbus afpeuteren. Op dat moment werd ik echt door het vak gegrepen.

ONTWERP &
UITVOERING

Er komt behoorlijk wat kijken bij ontwerpen, voorbereiding, productie en uitvoering van reclame. Dat merkte ik tijdens mijn stage op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Het lijkt misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet…

De fijne kneepjes van het vak leerde ik na mijn opleiding bij verschillende reclame- en beletteringsbedrijven. Als dtp-er, signmaker, print operator, grafisch vormgever, orderbegeleider en traffic manager. Ik heb met alle facetten van het proces te maken gehad. Daarom weet ik precies wat er allemaal bij komt kijken en waar ik specifiek op moet letten.

JIJ BLIJ
WIJ BLIJ

In BIJ HOUT reclame kan ik mijn creativiteit, kennis en passie helemaal kwijt. Kwaliteit staat altijd bovenaan en als een opdracht op tijd af moet zijn, dan gaan we daar maximaal voor. Volgens onze klanten is die liefde en passie voor het vak nog steeds zichtbaar in alles wat we doen.

BIJ HOUT reclame is inmiddels uitgegroeid tot een creatief, flexibel en veelzijdig bedrijf met ruim 15 jaar ervaring in reclame maken. Van niets iets maken blijft de drijfveer om elke dag weer met veel energie voor onze klanten aan de slag te gaan. Een kale, saaie bestelbus laten opvallen met een mooie belettering bijvoorbeeld. Een frisse, nieuwe vlag laten wapperen in een lege vlaggenmast. Of een hersenspinsel vertalen naar een spetterend logo ontwerp. Onze klanten worden er altijd blij van. En daar doen we het voor!

Jolanda van der Zande
Eigenaresse BIJ HOUT reclame