ONTWERP & DRUKWERK KRIJGEN ONZE VOLLE AANDACHT

Logo ontwerp

LOGO

Een passend logo laat jouw bedrijf opvallen en zorgt voor de eerste indruk. Met het behouden van bepaalde kenmerken is restylen van een logo ook mogelijk.

Huisstijl

HUISSTIJL

Een huisstijl is het vertalen van jouw bedrijfsindentiteit op briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, flyers, folders, website en meerdere reclame-uitingen.

Briefpapier

BRIEFPAPIER

Briefpapier is een belangrijk onderdeel van jouw huisstijl. Verschillende soorten papier en bedrukking zijn mogelijk. Briefpapier kan ook alléén digitaal worden aangeleverd.

Visitekaartjes

VISITEKAARTJES

Met visitekaartjes kun je op een directe manier jouw gegevens verspreiden. Kleine of grote oplage? Eenvoudig of luxe kaartjes? Er zijn vele mogelijkheden.

Enveloppen

ENVELOPPEN

Enveloppen met het logo zijn een belangrijk onderdeel van jouw communicatie. In verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar.

Flyers

FLYERS

Flyers zijn een uitstekende promotiemidel om informatie onder een grote groep mensen kenbaar te maken. Enkel- of dubbelzijdig, in verschillende formaten en papiersoorten.

Folders

FOLDERS

Folders zijn gevouwen flyers en heeft meer ruimte om jouw reclameboodschap over te brengen. Enkel- of dubbelzijdig, in verschillende formaten en papiersoorten mogelijk.

Posters

POSTERS

Posters trekken de aandacht aan de wand, op beurzen of evenementen. Vanaf 1 stuks en in ieder gewenst formaat.